Praktijk-Les

Instructiekaart:
Je krijgt les volgens een beproefd lessysteem. De vorderingen van elke rijles worden op een instructiekaart bijgehouden. Zo wordt je stap voor stap voorbereid op jouw rij-examen. Je krijgt een individueel op maat toegesneden rij-opleiding, waarbij de kans op slagen wordt gemaximaliseerd.

Leskaart:

Iedere leerling krijgt ook een persoonlijke leskaart waar nauwkeurig alle gereden uren en toekomstige afspraken worden bijgehouden.

De Auto:

Je rijdt in een Mercedes Benz A200D, de auto is voorzien van alle gemakken zoals: airco, elektrische ramen, stoelverwarming en nog vele andere comfortabele opties om nog meer gemakt te bieden tijdens het lessen. Verder is de auto uitgerust met 6 versnellingen, hierdoor is de auto zuinig en heeft de auto een lagere CO2 uitstoot. 

Ook qua veiligheid worden er geen concessies gedaan, Mercedes-Benz staat al jaren boven alle lijstjes van veiligheidstesten wereldwijd. Verder is het van binnen een prikkel arme omgeving waardoor je meer op de rijtaak kunt concentreren. Een slimme bestuurder informatie systeem laat je alleen de nodige informatie zien waardoor je minder snel afgeleid bent.

De voordelen op een rij:

  1. Je krijgt altijd les van dezelfde instructeur.
  2. De lesauto is volledig verzekerd, zowel tijdens de rijlessen als tijdens het rij-examen.
  3. Examens worden gereserveerd via het examenreserveringssysteem van het CBR.
  4. Thuis opgehaald worden is mogelijk indien je in de buurt van het examen gebied woont.

    Eerste proefles aanvragen?

    Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45,-

    Sluiten