Lespakketten

Wil je een lespakket op maat maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende proefles. Voor algemene pakketten en aanbiedingen lees hieronder verder.

Lespakketten: Voor meer informatie of een pakket op maat bel of mail.

Auto rijlessen: 
Voor het slagen van Uw rijbewijs bieden wij verschillende modules auto rijopleidingen aan die U voorbereiden op het CBR praktijkexamen.

Natuurlijk zijn losse lessen ook mogelijk en heel belangrijk is natuurlijk dat U regelmatig rijdt in het CBR examengebied.

Intakeles:
In een geheel vrijblijvende intakeles bekijk U in samenwerking met de instructeur wat U aanvangsituatie is en hoeveel lessen U nodig hebt. Na overleg besluit U of U een moduleopleiding of losse rijlessen neemt.

Hoe snel kan ik slagen voor mijn rijbewijs?
Het verkeer is veeleisend en de verkeersregels zijn veelomvattend. Afhankelijk van tempo en individuele aanleg kunt U de opleiding na ca. 1maand afronden. U kunt zelf bepalen of u 1 of misschien wel 4 lessen per week wilt rijden. (als u meerdere keren per week rijdt leert u wel sneller rijden omdat u het minder snel vergeet)

hoeveel lessen heb ik nodig?

De BOVAG gaat er van uit dat iemand van 18 jaar 40 autorijlessen nodig heeft en elk jaar dat iemand ouder is, je één rijles meer nodig hebt.

Dit is natuurlijk een schatting het hangt vooral af van je leeftijd en leersnelheid! In welke categorie jij valt kan de rij-instructrice bepalen met een intake-rijles.Een redelijke schatting van hoeveel rijlessen je in een drukke stad als Amsterdam nodig zult hebben is

Type leerling: Aantal rijlessen in Amsterdam

Aangeboren talent…………………15 tot 20 rijlessen
Leergierig……………………………..20 tot 30 rijlessen
gemiddelde leerling……………….27 tot 40 rijlessen
Koppig type ………………………….32 tot 50 rijlessen
Traag van begrip …………………..50 tot 100 rijlessen

Uiteraard betreft het hier een schatting en kan dit natuurlijk per individu varieren. Het is van belang dat men zelfkritisch durft te zijn, pas dan is het mogelijk om het best passend beeld aan jezelf te linken.

Modulerijlessen:
Als U kiest voor een moduleopleiding, vragen wij samen, bij ongeveer twee-derde van de opleiding het CBR praktijkexamen aan. Vervolgens werkt U naar dit CBR praktijkexamen toe.deze examen kan 2 weken ervoor kosteloos worden verzet indien nodig.

De reguliere rijopleiding: 
De reguliere opleiding is een traditionele opleiding waarbij U één of twee keer per week rijles neemt. U kunt deze opleiding in Uw eigen tempo volgen en U kunt samen met UW opleider bespreken wanneer U het best examen kunt doen.

10 daagse rijopleiding

In een rijtest van 2 uur wordt gekeken of U geschikt bent voor deze vorm van Autorijopleiding. Tijdens 10 dagen intensieve training word U voorbereidt op het CBR praktijkexamen.u kunt al onze autorijles pakketten ook gebruiken als een autorijbewijs spoedrijopleiding door meerdere keren per week te rijden.

    Eerste proefles aanvragen?

    Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45,-

    Sluiten